наукові журнали

Інтегровані технології та енергозбереження

ISSN 2078-5364

Офіційний сайт видання: http://ite.khpi.edu.ua

Аналіз розвитку енергетики та сучасних методів енергозбереження. Розглядаються питання та проблеми сучасної енергетики, енерготехнології енергоємних галузей промисловості; нетрадиційної енергетики, ресурсозбереження; питання моделювання процесів промислового обладнання, процеси та обладнання різноманітних галузей промисловості (хімічної, харчової, комунальної енергетики, медичного обладнання тощо); питання автоматизованих систем управління та обробки інформації, тепло- та масообмінні процеси та обладнання спеціальної техніки; питання та проблеми електроенергетики та енергетичного менеджменту. Значна увага приділяється проблематиці охорони довкілля та перспективам конверсії промислових та побутових відходів.

Категорія “Б” за спеціальностями: 101, 161, 162, 142, 144, 151, 181, 185
Періодичність видання: 4 номери у рік


Двигуни внутрішнього згоряння

ISSN 0419-8719

Офіційний сайт видання: http://dvs.khpi.edu.ua

У публікаціях журналу розглядаються фундаментальні і прикладні проблеми сучасного двигунобудування, приводяться результати наукових досліджень, які виконані викладачами та науковцями вищої школи та НАНУ, аспірантами, докторантами, фахівцями галузевих установ, виробничих підприємств України і зарубіжжя, аналізуються проблеми, які пов’язані з питаннями теорії та практики, моделювання та експериментальних досліджень робочих процесів, конструкцій, інноваційних технологій, виготовлення та експлуатації двигунів внутрішнього згоряння.

Категорія “Б” за спеціальністю 142
Періодичність видання: 2 номери у рік


Теорія і практика управління соціальними системами

ISSN 2078-7782

Офіційний сайт видання: http://tipus.khpi.edu.ua

Системи освіти; освітні процеси у формальній, неформальній та інформальній освіті; узагальнений соціально-педагогічний досвід, висвітлений у педагогічних теоріях, концепціях, контекстних (професійно орієнтованих) практиках.

Психічні явища, закономірності їх виникнення функціонування та розвиток; поведінка, діяльність, учинки; взаємодія людей у малих і великих соціальних групах; психофізіологічні процеси та механізми, які лежать в основі різних форм психічної активності.

Управління на загальнодержавному, регіональному, місцевому рівнях та адміністративна діяльність в органах державної влади і органах місцевого самоврядування, установах, організаціях різного рівня.

Категорія “Б” за спеціальностями: 011, 053
Періодичність видання: 4 номери у рік


Енергозбереження. Енергетика. Енергоаудит

ISSN 2313-8890 (Online), ISSN 2218-1849 (Print)

Офіційний сайт видання: http://eee.khpi.edu.ua

У виданні висвітлюються наукові результати та досягнення мультидисциплінарних досліджень молодих науковців широкого профілю у сферах енергетики, енергозбереження, енергоефективності, енергоаудиту. Основні розділи: енергозбереження, енергетика, альтернативні джерела енергії, економіка, організація і управління, науково-технічний прогрес і ефективність виробництва, проблеми та рішення в енергетиці.

Категорія “Б” за спеціальностями: 051, 141
Періодичність видання: 12 номерів у рік


Лідер. Еліта. Суспільство

ISSN 2616-3241

Офіційний сайт видання: http://les.khpi.edu.ua

Науково-практичний журнал є рецензованим багатопрофільним  часописом, присвяченим проблемам лідерства та еліти в системі гуманітарно-антропологічного знання.

Галузь та проблематика: педагогіка; соціальні та поведінкові науки (психологія, соціологія, економіка); управління та адміністрування (менеджмент); публічне управління та адміністрування.

Категорія “Б” за спеціальностями:
Періодичність видання: 4 номери у рік

Scroll to Top